11
Junior Primánk van
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK Csúcson a Portfolio konferenciái: exkluzív rendezvények jönnek ősszel is
Portfolio Csoport 2018. július 25. 10:50

Csúcson a Portfolio konferenciái: exkluzív rendezvények jönnek ősszel is

Kiemelkedő félévet, több esetben rekord-látogatószámot zártak a Portfolio Csoport rendezvényei: az év hátralevő hónapjaiban exkluzív konferenciák, izgalmas iparági és lakossági rendezvények várják az érdeklődőket és a hirdetőket egyaránt.

A naprakész témaválasztás, az előadóként meghívott szakértők és a szakmai networking lehetősége olyan együtthatók, amelyek miatt minden rendezvényünk kiemelkedik a hazai mezőnyből, sőt, egyre inkább nemzetközileg is megállja a helyét - mondta el Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport rendezvényigazgatója.

Hegedűs Katalin az első félév legsikeresebb konferenciái között említette a Smart City 2018 és a Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2018 konferenciákat, amit egy új helyszínen, az Europa Congress Centerben rendeztek, mintegy 300 résztvevővel. A májusi Financial IT and Disruptive Technologies 2018 szintén új helyszínen, 5 párhuzamos szekcióval futott: a szakmai résztvevők száma meghaladta a 380 főt. Az igények ugyanakkor azt mutatják, hogy a következő ilyen rendezvény akár 450-500 látogatóval is működhet.


Az áprilisi FM & Office 2018 a hazai irodapiac legfontosabb szakmai eseménye volt. Kiemelkedő látogatószámot, 320 fős közönséget hozott a Hitelezés 2018, és többek között a Magyar Nemzeti Bank terveiről is első kézből kaphattak híreket a résztvevők.

Kiemelkedő programkínálat 2018 őszére

A Portfolio Csoport az őszi szezonra is kiemelkedő konferencia-kínálattal készül. Megújul Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci konferenciája, a Property Investment Forum, ami az idei évben a Groupama Arénában kap helyet. Az egész napos szakmai esemény a Portfolio konferenciák zászlóshajója, a legfontosabb piaci témákkal (befektetés, finanszírozás, workplace solutions, proptech, wellbeing) foglalkozik, zárásként pedig díjátadás és állófogadás is kíséri.


Az őszi programsorozatból kiemelkedik a magán-egészségügyről szóló Private Health Forum 2018: a magyarországi egészségügy átalakulásának kellős közepén vagyunk, a Portfolio ágazati konferenciája pedig a legmélyebb szakmai kérdéseket is érinti.

Fontos eseménynek ígérkezik a Banking Technology 2018: a Portfolio harmadik alkalommal rendezi meg a bankszektor digitális transzformációjával foglalkozó konferenciáját, ahol a bankszakma meghatározó vezetői, a legnagyobb IT-beszállítók és a legfontosabb szabályozók beszélik meg mélyszakmai szinten a szektor digitális átállását. A szakmabeliek kedvenc eseményén tavaly 360 résztvevő volt, most 450 főt várnak az Europa Congress Centerbe, a konferenciát állófogadás zárja.


Az őszi LAKÁS 2018 októberben szintén új helyszínen, a Hungexpo-n friss programmal várja a lakossági lakásvásárlókon túl az ingatlanfejlesztőket, beruházókat is. Idén először már nem csak Budapest és az agglomeráció ingatlanjaiból válogathatnak a látogatók, hanem a teljes ország kínálatából. A kiállításon várhatóan több régió is kiemelt helyszínnel lesz jelen.


A szezont hagyományosan a siófoki Agrárszektor Konferencia zárja: a Portfolio egyik legnagyobb szakmai rendezvényére idén is közel ezer résztvevőt, és ötvennél több előadót várnak.


A Portfolio Csoport a nemzetközi konferenciapiacon is egyre jobban erősödik: ősszel – többek között – Bécsben és Varsóban is lesznek rendezvényeik.

A Portfolio Csoport konferenciái 2018 őszén:


A konferenciákról bővebb információt ide kattintva találhat. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresse a Portfolio Csoport sales munkatársait!