1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
24 éve
piacvezető a Portfolio
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Naponta 120
cikket biztosan írunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
500 ezren
követnek a Facebookon
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio
Portfolio Csoport 2019. május 9. 12:05

Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio

Még javában zajlik a Portfolio Konferencia tavaszi rendezvénysorozata, de már most felhívjuk az érdeklődők figyelmét a szeptemberben induló őszi szezonra. Vezető iparági konferenciánk mellett október 16-án rendezzük meg már kilencedik alkalommal a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, Budapest Economic Forum 2019 eseményt.

A tavaszi konferenciaszezon kellős közepén járunk, épp most van túl a Portfolio két sikeres szakmai konferencia megrendezésén, de a lendület nem csillapodik.

A Portfolio Konferencia oldalán ugyanis már 6 szakmai rendezvény vált elérhetővé az őszi szezonra, és ez alapján egyértelmű: az előttünk álló hónapok rendezvényein is garantált a professzionalizmus és a szakmaiság. Most még van lehetőség hozzájutni az extra early bird árakon a belépőkhöz! Az alábbiakban ízelítőt adunk mindegyikből. További részletes tematika, előadók és információk az adott eseményre kattintva érhetők el.

A jelenleg is zajló tavaszi rendezvénynaptár ide kattintva érhető el.

A konferenciákról bővebb információt ide kattintva találhat. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresse a Portfolio Csoport sales munkatársait!