95-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
21 éve
piacvezető a Portfolio
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
75
konferenciát rendeztünk 2019-ben
7
Junior Prima-díjas újságírónk van
29
Portfolio Klub volt tavaly
legalább
80 cikket írunk naponta
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
FŐOLDALHÍREK Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio
Portfolio Csoport 2019. május 9. 12:05

Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio

Még javában zajlik a Portfolio Konferencia tavaszi rendezvénysorozata, de már most felhívjuk az érdeklődők figyelmét a szeptemberben induló őszi szezonra. Vezető iparági konferenciánk mellett október 16-án rendezzük meg már kilencedik alkalommal a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, Budapest Economic Forum 2019 eseményt.

A tavaszi konferenciaszezon kellős közepén járunk, épp most van túl a Portfolio két sikeres szakmai konferencia megrendezésén, de a lendület nem csillapodik.

A Portfolio Konferencia oldalán ugyanis már 6 szakmai rendezvény vált elérhetővé az őszi szezonra, és ez alapján egyértelmű: az előttünk álló hónapok rendezvényein is garantált a professzionalizmus és a szakmaiság. Most még van lehetőség hozzájutni az extra early bird árakon a belépőkhöz! Az alábbiakban ízelítőt adunk mindegyikből. További részletes tematika, előadók és információk az adott eseményre kattintva érhetők el.

A jelenleg is zajló tavaszi rendezvénynaptár ide kattintva érhető el.

A konferenciákról bővebb információt ide kattintva találhat. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresse a Portfolio Csoport sales munkatársait!

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF