1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
Naponta 120
cikket biztosan írunk
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!
Portfolio Csoport 2020. június 26. 13:14

Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!

Idén tavasszal a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi online rendezvénnyel bizonyította, hogy netes videóközvetítéssel is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. Bár 21 éve ízig-vérig online cégként tekintünk magunkra, virtuális térbe költöztetett rendezvényeink számunkra is sok újdonságot hoztak.

De minden pillanatukat élveztünk, számos új megoldást mutattunk be a magyar piacon, sőt, még a networkinget is beindítottuk.

Azonban Magyarország legfontosabb üzleti konferenciáinak szervezőiként mi is tudjuk, hogy sok olyan dolog van, amiben a kézzel fogható még mindig többletet ad, mint a virtuális. A szakmai tartalom mellett jó találkozni egymással, jó inspirációt gyűjteni, motivációt adni és kapni.

És igen, jó érzés kezet fogni, vállon veregetni egymást, az ebédszünetben megbeszélni az aktuális piaci pletykákat: ezek nekünk is nagyon hiányoznak.

Ezért is készülünk nagyon az őszre. Az biztos, hogy téma lesz bőven, talán kicsit túl sok is. De az sem kérdés, hogy most kell résen lenni, figyelni, mert ilyenkor lehet tartós üzleti előnyt szerezni, vagy nagyokat bukni. Ezért is jó részt venni egy Portfolio konferencián, és nem csak a szakmai programra figyelni, hanem ebédidőben, vagy a kávészünetben is.

Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Mi gondoskodunk

  • az érintésmentes, biztonságos belépésről;
  • a megfelelő ültetésről;
  • a külföldi előadók online bejelentkezéséről;
  • az esetleges létszámkorlátról;
  • és egyéb rendezvénytechnikai- és biztonsági megoldásokról.

A helyszíni feltételeket (például a biztonságos étkezést) pedig azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.  

Az elmúlt hónapokban sokszor csak kapkodtuk a fejünket. Annyi minden történt, annyi minden változott, annyi kapu záródott be vagy nyílt ki, hogy szinte lehetetlen volt követni. Három hónap alatt annyi minden történt, ami három év alatt szokott. Épp ezért azt gondoljuk, hogy soha nem tudtunk annyi témáról, aktualitásról beszélni egy Portfolio konferencián, mint idén ősszel.

Előadóinkkal együtt mi is készülünk: rengeteg témát kell megbeszélnünk, értelmeznünk. Együtt. Mert okos lehetsz egyedül, de bölcs nem.

Ősztől mindenkit visszavárunk a Portfolio Csoport konferenciáira!