140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK A Portfolio továbbra is Magyarország legolvasottabb hírportáljai között
Portfolio Csoport 2020. november 17. 10:14

A Portfolio továbbra is Magyarország legolvasottabb hírportáljai között

Nemcsak Magyarország, hanem a világ legfontosabb híreit is a Portfolio-nál keresik az olvasók. Ennek hatására a portál olvasottsága kiemelkedő mértékben emelkedett az elmúlt hetekben: stabilan napi 600 ezer feletti napi olvasószámot mutatnak a statisztikák, de volt olyan nap, amikor a 900 ezret közelítette a portál egyedi látogatószáma (Real User - napi egyedi belföldi látogatószám, a Gemius adatai alapján).


A koronavírussal kapcsolatos hírek hiteles feldolgozása után az amerikai elnökválasztással kapcsolatos híráramlás, valamint az uniós költségvetés körüli fejleményeknél is a Portfolio-t találták meg az olvasók. Az üzleti hírportál elemzői gyakorlatilag 0-24-ben, az amerikai hírportálokkal versenyeztek a 2020-as elnökválasztás híreinek feldolgozásában, értékelésében. Az EU büdzséjével kapcsolatban - aminek esetében történelmi léptékű összegekről van szó - pedig az egész nemzetközi sajtóban elsőként a Portfolio számolt be a magyar vétóról.

Mindezek hatására volt olyan nap (november 4.), amikor a Portfolio volt az ország második leglátogatottabb hírportálja (879 ezer egyedi belföldi RU), majd ezt követően többször is szerepelt a 3. és 4. helyen, de a TOP 5-ben is szinte folyamatosan jelen van.

Az év hátralevő hetei is izgalmasnak ígérkeznek: a portál elemzői folyamatosan publikálják a híreket a legaktuálisabb témákban (koronavírus, EU-költségvetés, amerikai elnökválasztás), de emellett egyedi elemzésekkel és tartalmakkal is jelentkeznek, legyen az az ingatlanpiac, a hazai tőzsde, vagy éppen a legújabb gazdaságpolitikai döntések.

 Hirdetési lehetőségekért, médiaajánlatért kereresse a Portfolio Sales csapatát!