1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Naponta 120
cikket biztosan írunk
500 ezren
követnek a Facebookon
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK Megújult Magyarország agrár-hírportálja: új funkciókkal segít az Agrárszektor
Portfolio Csoport 2022. augusztus 28. 09:27

Megújult Magyarország agrár-hírportálja: új funkciókkal segít az Agrárszektor

Megújult az Agrárszektor, a Portfolio Csoport agrárgazdasági portálja. Az Agrárszektor havi  5,1 millió oldalletöltésével* és  1,35 millió valós felhasználójával** a magyar agrársajtó legolvasottabb online lapjának számít: az új oldal közérthetőbb, izgalmasabb, és számos új funkciót tartalmaz.

A megújult Agrárszektor legfontosabb eleme a dinamikusan változó nyitóoldal, többféle címlapi layout-tal. Ez a klasszikus cikkeken túl több hirdetési felületet jelent, valamint több támogatott tartalomnak is jut felület. A nyitóoldalon kiemelt helyet kapnak a szakmai-és közönségsikert elért tartalmak: agrárportrék és interjúk is, amelyek hosszabb ideig megjelennek a címlapon.

Új rovatok, egyedi adatbázisok

A cikkoldal és a rovatoldalak is jelentős átalakításon estek át, sőt, több új rovat is indult. Az INNOVÁCIÓ rovatban minden olyan új ötlet, elképzelés, koncepció, és tényleges fejlesztés helyet kap, amelyek az agrárium jövőjét jelent(het)ik. A FENNTARTHATÓSÁG rovat foglalkozik majd azokkal az egyre égetőbb problémákkal, amelyek érdemben befolyásolják az agrárium működését, legyen szó a klímaváltozásról, vagy épp az EU agrárpolitikájának fenntarthatóságot érintő követelményrendszeréről.

 

A SZABÁLYOZÁS rovatban jelennek majd meg az agráriumhoz kapcsolódó különböző jogszabályváltozások, szakpolitikai intézkedések és javaslatok. A magyar agráriumban tevékenykedő vállalkozások döntő hányada kis-és közepes vállalat, így az őket érintő gyakorlati-, jogi, vagy épp adózási hírek, tippek, tanácsok a VÁLLALKOZÁS rovatba kerülnek. A saját rajongótáborral rendelkező KISKERT blog önálló rovatot kap, valamint saját VIDEÓ rovatot hoztak létre az Agrárszektor videós tartalmainak.

A szerkesztők fejlesztettek több, a maga nemében egyedülálló adatbázist is: a napról-napra bővülő, de már most közel 600 szócikket tartalmazó Fogalomtár a magyar agrárium Wikipédiájaként működik, míg a szintén bővíthető Árfolyamoldal a legfontosabb (ingyenesen elérhető), az agráriumhoz kapcsolódó istrumentumok árfolyamait mutatja. Szintén a gazdálkodókat segíti a Növényvédőszer-kereső adatbázis, ami a Nébih szakmai támogatásával jött létre.

 

Az új oldalhoz újfajta hirdetési, szponzorációs lehetőségek is társulnak, egyedi, komplex hirdetési megoldások is elérhetők.
 

Az Agrárszektor Magyarország legolvasottabb agrárgazdasági hírportálja. Célja, hogy hiteles, gyors információforrása legyen a hazai agráriumban dolgozóknak: a gazdálkodóknak, multinacionális agrárvállalatok hazai képviselőinek, agrárszervezeteknek, élelmiszeripari szakembereknek, finanszírozó bankoknak, biztosítóknak, gépforgalmazóknak, inputgyártóknak, integrátoroknak.

Hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio Sales csapatát!

 

* Havi oldalletöltés a DKT-Gemius 2022/07 (15+ belföldi közönség, Total (PC, mobil, tablet)) hivatalos mérése alapján.
** Havi valós felhasználók száma, a DKT-Gemius 2022/07 (15+ belföldi közönség, Total (PC, mobil, tablet)) hivatalos mérése alapján.