11
Junior Primánk van
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
500 ezren
követnek a Facebookon
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Naponta 120
cikket biztosan írunk
FŐOLDALHÍREK Teltház a Portfolio őszi konferenciáin, dübörög az olvasottság
Portfolio Csoport 2022. szeptember 19. 09:59

Teltház a Portfolio őszi konferenciáin, dübörög az olvasottság

Bár idén elmaradt a nyári uborkaszezon, a számok azt mutatják, hogy berobbant a 2022-es őszi szezon a Portfoliónál: üzleti konferenciáik iránt hatalmas az érdeklődés, ezzel párhuzamosan az olvasottság magas szinten stabilizálódott. Úgy tűnik, most mindenki a pénzügyi, gazdasági kérdésekre keresi a választ.

Három konferencia már lezajlott a Portfolio Csoport 2022-es őszi szezonjában: az ingatlanfókuszú Property Investment Forumot szeptember 15-én, a fenntarthatósági kérdésekkel foglalkozó Sustainable World 2022-t szeptember 6-án, a magánegészségügyi Private Health Forumot pedig szeptember 7-én rendezték. A három konferencián összesen 1.300-nál több szakmabeli vett részt, és több mint 200 előadó, akik a szakértői, vállalati, állami és szabályozó oldalról tájékoztattak és informáltak.

Különösen népszerű volt az ingatlanszakma meghatározó eseménye, a Property Investment Forum, ami teltházzal, 750 résztvevővel és közel 100 előadóval az egyik legnagyobb magyar üzleti konferenciának számít.

Az őszi rendezvények sikere is azt mutatja, hogy hatalmas az igény a csúcsszínvonalú szakmai konferenciák iránt, a piaci szereplők is keresik a válaszokat, megoldási lehetőségeket, hiszen a teljes gazdaságot érintő kihívások mindenkit érintenek, sok a bizonytalanság, nehéz tervezni – legyen szó energiaárakról, munkaerőpiacról, vagy a forint mozgásáról. Ilyen időszakban felértékelődik az információátadás és a networking szerepe, a Portfolio Csoport immár hagyományosan rendezi meg a mindezekre lehetőséget adó szakmai konferenciáit. Minden iparágban és minden szektorban kiemelten fontos, hogy a hazai szakma együtt tölthessen egy napot, és így tervezhesse a közeli és távoli jövőt.

Az őszi sikersztori tovább folytatódik, a Portfolio rekordlátogatottságot vár további őszi konferenciáira is. Az Energy Investment Forum és a Budapest Economic Forumra soha nem látott fontosságot kaphat az őszi hónapokban. A Portfolio munkatársai felkészültek, a legrelevánsabb kérdésekre keresik majd választ a konferenciák előadóitól.

Szárnyal az olvasottság: felértékelődik a hiteles tájékoztatás szerepe

A kiemelkedő nyári szezont követően ősszel tovább folytatódik a Portfolio Csoport hírportáljainak szárnyalása. A DKT napi átlagos egyedi látogatószám (real user / RU) alapján kialakított TOP10-es listáját a weboldalak esetében augusztusban a Portfolio.hu az 5. helyen szerepelt (a Blikk, az Index, az Origo és a 24.hu után), és a Pénzcentrum is bejutott a TOP15-be. A DKT brand-alapú listáján a Portfolio napi átlagos látogatottság alapján a 7. helyen szerepelt, míg havi egyedi látogatószám alapján a 8. helyen állt.

A statisztikák azt mutatják, hogy a kiemelkedő nyári szezont követően ősszel tovább folytatódik a Portfolio Csoport hírportáljainak szárnyalása. Az olvasók folyamatosan követik az energiaárak alakulását, a forint árfolyamát és az EU-s forrásokkal kapcsolatos híreket, és elvárják a hiteles tájékoztatást, a valóban szakértő elemzői véleményeket.

A médiacsoport egyre több csatornán – online, rendezvény, podcast, videó éri el közönségét. A Portfolio Csoport értékesítési szakértői egyedi és komplex megoldási javaslatokkal, hirdetési koncepciókkal várják partnereiket, hirdetőiket.