Naponta 120
cikket biztosan írunk
40
elemző írja a Portfolio-t
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
11
Junior Primánk van
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
FŐOLDALHÍREK Bán Zoltán a legmeghatározóbb digitális szakemberek toplistáján
Portfolio Csoport 2021. november 3. 11:38

Bán Zoltán a legmeghatározóbb digitális szakemberek toplistáján

Október végén jelent meg a Marketing&Média kommunikációs szaklap toplistája a legmeghatározóbb hazai digitális szakemberekről.

12. alkalommal készítették el és hirdették ki a hazai digitális piac legmeghatározóbb szereplőinek toplistáját: a pontokról és a helyezésekről szakmai zsűri döntött.

Bán Zoltán, a Portfolio Csoport - NET Média Zrt. - vezérigazgatója tavaly óta tizenegy helyet javított, így idén a lista negyedik helyén végzett.

A szaklap kiemeli, hogy Bán Zoltán 21 éve dolgozik a Portfolio-nál, 12 éve vezérigazgató, 2016 októbere óta pedig társtulajdonos is a cégcsoportnál.

A Marketing&Média beszámolt arról is, hogy a legolvasottabb magyar gazdasági hírportálok a Portfolio Csoporthoz tartoznak: a Portfolio évek óta az első helyen szerepel, a második helyen pedig a Pénzcentrum található. Az elmúlt három hónapban a Portfolio 2,3-2,4 millió látogatót ért el havonta, a Pénzcentrum 1,9 milliót. Kiemelik: a cégcsoport életében meghatározó szerepet játszanak az általuk szervezett üzleti konferenciák is.

A médiacégek közül a Portfolio Csoport vezérigazgatója érte el a legjobb helyezést

Az idei listán számuk alapján még a topvezetők a meghatározók, ugyanakkor az élbolyban látszik a kereskedelem előretörése, miközben a véleményvezérek-főszerkesztők aránya nem változott az elmúlt években. A rangsor összetételének mintegy harmada cserélődött tavaly óta, és a változások nagy részét a különböző pozíciókban történő személycserék adták.

2020-hoz hasonlóan ismét Várkonyi Balázs, az Extreme Digital és az eMAG vezetője végzett a lista élén. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke, a Magyar Bankholding elnöki főtanácsadója idén előrelépett a második helyre. Palocsay Géza, a Jófogás.hu ügyvezető igazgatója 2020-ban a harmadik helyen szerepel.