28
elemző írja a Portfolio cikkeit
1000
résztvevő volt az Agrárszektor 2018-on
legalább
80 cikket írunk naponta
20 éve
piacvezető a Portfolio
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
90-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
170 ezren
követnek a Facebookon
15X
biztosan nyilatkozunk hetente
FŐOLDALHÍREK 800 résztvevő, 50 előadó: csúcsot döntött az Agrárszektor Konferencia 2016
Portfolio Csoport 2016. december 2. 15:23

800 résztvevő, 50 előadó: csúcsot döntött az Agrárszektor Konferencia 2016

December első napjaiban rendezte a Portfolio Csoport a 2016-os Agrárszektor Konferenciát, amely a legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt évek során. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé volt a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra

A rendezvény résztvevői a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaptak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Az előadók között volt Joost Korte, az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Igazgatóságának főigazgató-helyettese, Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese, több korábbi agrárminiszter, érdekképviseleti vezetők, bankvezérek, és a legfontosabb hazai agrárvállalatok képviselői.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatta az „Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is.

 

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF