15X
biztosan nyilatkozunk hetente
28
elemző írja a Portfolio cikkeit
6
Junior Prima-díjas újságírónk van
6
szerkesztője van a Pénzcentrumnak
75
konferenciát rendeztünk 2018-ban
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
legalább
80 cikket írunk naponta
90-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
FŐOLDALHÍREK 800 résztvevő, 50 előadó: csúcsot döntött az Agrárszektor Konferencia 2016
Portfolio Csoport 2016. december 2. 15:23

800 résztvevő, 50 előadó: csúcsot döntött az Agrárszektor Konferencia 2016

December első napjaiban rendezte a Portfolio Csoport a 2016-os Agrárszektor Konferenciát, amely a legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt évek során. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé volt a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra

A rendezvény résztvevői a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaptak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Az előadók között volt Joost Korte, az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Igazgatóságának főigazgató-helyettese, Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese, több korábbi agrárminiszter, érdekképviseleti vezetők, bankvezérek, és a legfontosabb hazai agrárvállalatok képviselői.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatta az „Agrárszektor 2016 - Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is.

 

© 2017 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF