1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
40
elemző írja a Portfolio-t
500 ezren
követnek a Facebookon
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK A balkonkertészeknek és a kiskertbarátoknak szól az agrárszektor.hu új fejlesztése
Portfolio Csoport 2017. július 20. 21:25

A balkonkertészeknek és a kiskertbarátoknak szól az agrárszektor.hu új fejlesztése

Új tartalmakkal találkozhatnak júniustól az agrárszektor.hu olvasói. A Portfolio Csoport agrárgazdasági hírportáljánál a fejlesztésekről szól az idei év: ennek egyik első jele a Kiskertblogger megjelenése, ami néhány hónap alatt az olvasók kedvencévé vált.

A Kiskertbloggerrel egy új célcsoport felé nyit az agrárszektor.hu: nem feltétlenül a mezőgazdasági szakemberek, hanem a növénytermesztés iránt hobbiszinten érdeklődők, a kiskerttulajdonosok és a városi kertészek kaphatnak hasznos és érdekes információkat, gyakorlati tanácsokat.

Az oldalon szereplő tematikus hírek, tippek, tanácsok közérthető nyelvezettel íródnak, és minden esetben szezonálisak és aktuálisak is egyben - így hasznosak lehetnek a nagyvárosi bérházak balkonjaitól egészen a gyümölcsösökig.

Az oldal szakújságírói nemcsak a legújabb technológiákat mutatják be, hanem olyan praktikus megoldásokra is felhívják a figyelmet, amelyekkel hatékonyabb lehet a paradicsomtermesztés, a fűszernövények felhasználása, az öntözés, a metszés vagy a növényvédelem, de a releváns kapcsolódó témák, mint a környezetvédelem vagy az okostechnológiák szintén visszaköszönnek a blog oldalairól.

Olvasóink részéről komoly igény érkezik a közérthető, hétköznapi problémákra megoldást nyújtó tartalmak iránt. Amellett, hogy az agrárszektor.hu továbbra is a magyar médiapiac egyik vezető agrárgazdasági oldala marad, folyamatosan nyitunk a szélesebb közönség irányába. Ezért is van helye az oldalon a Kiskertbloggernek, aminek tartalmai az indulás óta egyre népszerűbbek – mondta az új rovat kapcsán Major Katalin, az agrárszektor.hu lapigazgatója.

Az agrárszektor.hu fejlesztése tovább folytatódik: a következő hónapokban több technikai és tartalmi újdonsággal is találkozhatnak az olvasók. Olyan nagy léptékű, komoly technikai hátteret igénylő, magas hozzáadott értékű fejlesztések érkeznek, amelyek elsősorban az agrárvállalatok és gazdálkodók gyakorlati üzleti tevékenységét támogatják.