1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
11
Junior Primánk van
24 éve
piacvezető a Portfolio
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
FŐOLDALHÍREK 2018-ban is Junior Prima Díj a Portfolio-nak
Portfolio Csoport 2018. november 26. 11:25

2018-ban is Junior Prima Díj a Portfolio-nak

Hornyák József, a Portfolio újságírója Junior Prima elismerésben részesült a Magyar Sajtó kategóriában november 26-án megrendezett díjátadó ünnepségen. Ő a Portfolio szerkesztőségének hatodik tagja, aki elnyerte a Junior Prima Díjat.

A méltatások során Hornyák József esetében azt emelték ki, hogy a Portfolio szerkesztőségében fontos cikkeket írt többek között Magyarország versenyképességéről, az euró bevezetéséről, illetve a munkanélküliségi és a foglalkoztatási helyzet alakulásáról. Napjaink egyik legfontosabb problémájáról, a munkaerőhiányról is olyan anyagokkal jelentkezett az elmúlt időszakban, amelyek tematizálták a médiát. Tavaly csatlakozott a Portfolio csapatához, ahol az újságírás mellett szerepet vállal a címlap szerkesztésében is.

Az átadóünnepségen Krisán László, a díj mecénási feladatait 2014 óta ellátó KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója kiemelte: nagy az érdeklődés az elismerés iránt. Mint mondta, a 38 jelöltből 31-en jutottak be a második fordulóba, közülük választotta ki a széles körből válogatott zsűri a 6 győztest.

Az elmúlt években a Portfolio további öt újságírója kapott Junior Prima díjat.