110-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
22 éve
piacvezető a Portfolio
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
7
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
32
elemző írja a Portfolio cikkeit
280 ezren
követnek a Facebookon
29
Portfolio Klub volt tavaly
2018-ban
indult a HelloVidék
FŐOLDALHÍREK Együttműködési megállapodást kötött a Portfolio Csoport és a Magyar Mezőgazdaság
Portfolio Csoport 2020. február 19. 15:30

Együttműködési megállapodást kötött a Portfolio Csoport és a Magyar Mezőgazdaság

Együttműködési megállapodást kötött a Portfolio Csoport, a Portfolio és az agrárszektor.hu portálok üzemeltetője és a Magyar Mezőgazdaság Kft., a Magyar Mezőgazdaság agrárgazdasági hetilap kiadója és a magyarmezogazdasag.hu agrárhírportál üzemeltetője.

A megállapodás létrejöttét több éves sikeres közös munka előzte meg, hiszen a két cég eddig is rendszeresen és hatékonyan működött együtt, támogatták egymást a piacon.

A megállapodás keretében a cégek még magasabb szintre emelik együttműködésüket, melynek legfontosabb célja, hogy a piac szereplői számára hiteles és hasznos szolgáltatásokat biztosítsanak felületeiken, nyomtatott szaklapjaikban, online hírportáljaikon és rendezvényeiken.

A médiavállalatok kölcsönösen támogatják egymást a - Portfolio Csoport által szervezett - Agrárium 2020, a Nyugat-magyaroroszági Agrárfórum 2020 és az Agrárszektor Konferencia 2020 rendezvények kapcsán, mely helyszíneken a Magyar Mezőgazdaság Kft. kiemelt médiapartnerként fog megjelenni.

A cégek az online tartalommegosztás tekintetében és a Magyar Mezőgazdaság kiadó agrárszaklapjainak kiemelt előfizetési kampányainak népszerűsítése céljából is együttműködnek.

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Pályázatok