140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Naponta dőlnek meg az olvasottsági rekordok a Portfolio-nál
Portfolio Csoport 2020. március 17. 13:35

Naponta dőlnek meg az olvasottsági rekordok a Portfolio-nál

Szárnyal a Portfolio olvasottsága: az elmúlt hetekben alig volt olyan nap, amikor ne dőlt volna meg az olvasottsági rekord.

Márciusban sorra dönti az olvasottsági rekordokat a Portfolio: a március 16-i 873 439 RU szám (egyedi látogatószám, a Gemius adatai alapján) pedig minden eddigi csúcsot felülmúlt a Portfolio életében.

Ez azt jelenti, hogy 2020. január 1-hez képest négyszeres olvasottságot ért el az oldal.

A számok azt is mutatják, hogy a nagy híroldalak közül a Portfolio nőtt legdinamikusabban. Január első hetéhez képest két és félszeresére nőtt a heti valós felhasználók száma.

Hasonlóan nagy a növekedés a Pénzcentrumnál, és az Infostart látogatottsága is stabilan emelkedik - ez pedig azt jelenti, hogy a Portfolio Csoport folyamatosan erősödik, egyre többen keresik fel oldalait a legfrissebb és legfontosabb információkért.

Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója az olvasottsági számokat elsősorban annak tulajdonítja, hogy január óta a Portfolio tartalmának meghatározó részét képezik a koronavírussal kapcsolatos aktuális fejleményekről, annak látványos tőkepiaci hatásairól, és potenciális gazdasági következményeiről szóló hírek.

"A járvány kitörése óta szorosan nyomon követjük a fejleményeket. A kezdetektől úgy gondoljuk, hogy a koronavírusra adott szabályozói válaszok súlyos gazdasági következményekkel járnak. Márciusra biztossá vált, hogy a vírus egészségügyi hatásai mellett gazdasági, pénzügyi hatásai is rendkívül erősek lesznek. Ezért a kiemelt figyelem továbbra is indokolt, napi 24 órában tájékoztatjuk olvasóinkat a hazai és nemzetközi fejleményekről. Úgy látjuk, hogy amikor a tőkapiacokat és a gazdaságot meghatározó esemény történik globálisan és Magyarországon, akkor a Portfolio jelenti az első számú tájékozódási pontot."

 

 Hirdetési lehetőségekért, médiaajánlatért kereresse a Portfolio Sales csapatát!