40
elemző írja a Portfolio-t
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
FŐOLDALHÍREK Olvasottsági csúcsot ért el a Portfolio: a hiteles tájékoztatás az első
Portfolio Csoport 2022. február 25. 15:45

Olvasottsági csúcsot ért el a Portfolio: a hiteles tájékoztatás az első

1,2 millió Real User-t ért el a Portfolio február 24-én: az olvasottsági adatokból látszik, napról napra fontosabb lesz az, hogyan alakul a magyar és az európai gazdaság helyzete az orosz-ukrán háború kitörése után.

A Portfolio Csoport oldalainak olvasottsági adataiból egyértelműen látszik, hogy a magyarokat nagyon foglalkoztatja az, milyen politikai, gazdasági hatása lehet az orosz-ukrán háborúnak, hogyan hat ez saját megtakarításaikra, hiteleikre, munkahelyeikre, vagy a forint árfolyamára. A médiacsoport meghatározó hírportáljainak – Portfolio,Pénzcentrum, Infostart - olvasottsága rendkívül magas.

A Portfolio történelmi olvasottsági rekordot ért el február 24-én: az 1 194 012 RU szám (napi egyedi látogatószám, a Gemius adatai alapján) minden eddigi csúcsot felülmúlt. 6,5 milliós oldalletöltésével pedig a Portfolio a 2. legolvasottabb oldal volt Magyarországon.

A szerkesztőség – elsősorban a külpolitikával foglalkozó Globál rovat – 24 órás hírügyeletet tart, így éjszaka is tájékoztatják az olvasókat a legfrissebb fejleményekről.

„Eddig is hangsúlyoztuk, hogy az ukrajnai válság komoly gazdasági következményekkel fog járni, de most már látjuk, hogy a rendkívüli idők rendkívüli lépéseket tesznek szükségessé. Ebben a helyzetben a Portfolio elemzői azon dolgoznak - óriási teljesítménnyel, a nap 24 órájában -, hogy olvasóink azonnal átlássák, mi történik Ukrajnában, és hogyan befolyásolja ez a magyar gazdaságot, a magyar családok pénzügyeit. A kiemelt figyelem továbbra is indokolt, folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat a fejleményekről” – mondta el Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója.

A lapigazgató hozzátette: "Az új olvasottsági mérföldkő átlépésével érezzük, még nagyobb a felelősségünk a hiteles tájékoztatásban.”