24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
40
elemző írja a Portfolio-t
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
FŐOLDALHÍREK Új piacot nyitott a pénzügyi rendezvények világában a Portfolio Csoport
Portfolio Csoport 2023. május 22. 12:35

Új piacot nyitott a pénzügyi rendezvények világában a Portfolio Csoport

Új piacot nyitott a pénzügyi, üzleti konferenciák világában a Portfolio Csoport: 500 fiatal vett részt legújabb rendezvényünkön, a GEN Z FEST-en. Május 10-én az Akváriumban összekötöttük a Z generációt a pénzügyi, biztosítási szektorral, a lakáspiac szereplőivel és a munkaadókkal.

A GEN Z FEST az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon. A nagyszabású rendezvény a legfiatalabb generáció számára is lehetőséget kínált a kapcsolódásra, ismereteik, tudásuk fejlesztésére a pénzügyekkel, ingatlan-és munkaerőpiaci, valamint vállalkozásfejlesztési témákkal kapcsolatban.



A pénzügyi fesztivál gyakorlati tanácsokkal, konkrét példákkal, élethelyzetekkel válaszolta meg a felmerülő kérdéseket, és lehetőséget biztosított személyes beszélgetésekre, tanácsadásra is.



A GEN Z FEST-en 500-nál is több fiatal vett részt: az Akváriumban teltház fogadta a magyar sztárbefektetőt, Zsiday Viktort, a Hold Alapkezelő portfóliókezelőjét; Gauder Milán payment gurut; Steigervald Krisztián generációs tanácsadót; Polgár Petrát, a Randstad operációs vezetőjét, vagy Hodász András youtubert, egykori katolikus papot. Pénzügyi tanácsokat – többek között - az Erste Bank, a Mastercard, az OTP Bank és az ÁKK Zrt. szakértői adtak a fiataloknak.



A rendezvényt – fesztiválhoz illően - koncertek, zenei programok zárták.

 

Fotók: Portfolio/Földesi István Máté