140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
24 éve
piacvezető a Portfolio
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
11
Junior Primánk van
FŐOLDALHÍREK Bán Zoltán lett az első a digitális vezetők toplistáján
Portfolio Csoport 2023. november 12. 22:35

Bán Zoltán lett az első a digitális vezetők toplistáján

A Marketing&Media magazin idén is összeállította a magyar digitális piac legmeghatározóbb szakembereit felvonultató toplistát. 2023-ban Bán Zoltán, a Portfolio Csoport (Net Média Zrt.) társtulajdonos-vezérigazgatója végzett az első helyen.

Az elmúlt évben tapasztalható gazdasági nehézségek begyűrűztek a digitális piacra is, amelynek szereplői többek között hatékonyságjavítással, innovációkkal válaszoltak a kihívásokra. Emellett folytatódott a hazai e-kereskedelem konszolidációja, és magyar kézbe került két jelentős online piactér is. Ennek megfelelően leginkább az online kereskedelem szereplői, valamint az online tartalomkészítők, médiavállalatok tudták megerősíteni, bizonyos esetekben javítani pozícióikat a Marketing&Média „Top 50 – a Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon” idén 14. alkalommal összeállított toplistáján - írja az mmonline.

 Fotó: mmonline

 

„Jól látható, hogy a kihívásokkal teli időkben még nagyobb szükség van kreativitásra, és a jelenlegi digitális piacon azok a legsikeresebbek, akik nap mint nap tudják bizonyítani megújulási képességüket, legyen szó üzleti döntésekről vagy tartalomkészítésről – mondta el Simon Krisztián, a Marketing&Média főszerkesztője. A gazdasági nehézségek nem hoztak gyökeres átrendeződést: a digitális top 50-ben a személyek 28 százaléka cserélődött, ami az előző években tapasztalt aránnyal nagyjából megegyezik.

A zsűri 2023-ban első helyre rangsorolta a Portfolio Csoport (Net Média Zrt.) vezérigazgatóját, Bán Zoltánt. A bővülő média- és konferenciaportfólióval rendelkező vállalat folyamatosan jelenik meg új műfajokkal, idén például podcast sorozatot indítottak. Zászlóshajójuk, a portfolio.hu rendre a leglátogatottabb oldalak között szerepel, emellett pedig üzleti szempontból is komoly sikereket tudnak felmutatni.

A második helyen Várkonyi Balázs, a Vatera.hu és a Jófogás piactereket vezérigazgatója szerepel, a lista harmadik helyezettje Gulyás Márton, a Partizán vezetője szerepel.

A Marketing&Media 2023-as Top 50 – a Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon listájának első 10 helyezettje (forrás: mmonline):

 

Címlapkép: Portfolio