15X
biztosan nyilatkozunk hetente
2 ezer
csészényi kávét iszunk meg havonta
110-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
2018-ban
indult a HelloVidék
8
Junior Prima-díjas újságírónk van
2088 km
távolság is van két konferenciánk között
22 éve
piacvezető a Portfolio
280 ezren
követnek a Facebookon
7
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
FŐOLDALHÍREK Mindenki a Portfolio-n olvasta, hogy mi történik az LTP-vel
Portfolio Csoport 2018. október 25. 09:48

Mindenki a Portfolio-n olvasta, hogy mi történik az LTP-vel

Az elmúlt hónapok legizgalmasabb időszakát éljük a magyar gazdaságban: október közepén robbant az LTP-bomba, az Országgyűlés két nap alatt megszüntette a lakástakarék-pénztárak állami támogatását, gyakorlatilag ellehetetlenítve ezzel a szektort.

A politikával, közélettel szemben sokkal hangsúlyosabbak most a gazdasági hírek: a számok azt mutatják, hogy a magyar olvasóközönség ezeket a híreket a Portfolio-n olvasta.

Az oldal látogatottsága megugrott a hírek hatására, a statisztikák több napon is 270 ezer feletti egyéni látogatót (Real user - a belföldi látogatók körében) mutattak.

„Október harmadik hetének olvasottsága egyértelműen azt mutatja, hogy az olvasók a Portfolio-n keresik azokat a híreket, amelyek személyes pénzügyeiket érintik. Egész héten rendkívül magas volt a Portfolio és a Pénzcentrum olvasottsága, olvasóink kiemelt intenzitással figyelték a híreket, oldalainkon pedig folyamatosan megtalálták a legfrissebb információkat, a szakértői helyzetelemzéseket és a gyakorlati tanácsokat is” - mondta el Csiki Gergely lapigazgató.

A Portfolio Csoport ráadásul több csatornán is foglalkozott a helyzettel: az LTP-változás kirobbanásának másnapján a Portfolio Öngondoskodás 2018 Konferencián nyilatkozott először a Fundamenta vezérigazgatója. A témában – így a konferencián – készült videóink pedig rekordnézettséget hoztak – tette hozzá a lapigazgató.Nem véletlen az sem, hogy a szerkesztőségben egymásnak adták a kilincset a tévéstábok: előfordult, hogy a Portfolio elemzői naponta 5-6 interjút adtak, több alkalommal nyilatkoztak a témáról híradóknak és rádióműsoroknak, sokszor élő bejelentkezésben is.

Hirdetési, szponzorációs lehetőség a Portfolio Csoport oldalain: keresse értékesítő kollégáinkat!

© 2020 Portfolio Csoport | Joginyilatkozat | Adatkezelési szabályzat | ÁSZF | Pályázatok