140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
40
elemző írja a Portfolio-t
11
Junior Primánk van
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
Naponta 120
cikket biztosan írunk
FŐOLDALHÍREK Jön a Gen Z fesztivál: a Portfolio összeköti a fiatalokat és a pénzügyi szektort
Portfolio Csoport 2023. április 17. 11:20

Jön a Gen Z fesztivál: a Portfolio összeköti a fiatalokat és a pénzügyi szektort

A fiatalokat köti össze a pénzügyi, biztosítási szektorral, a lakáspiac szereplőivel és a munkaadókkal a Portfolio Csoport. Idén májusban egy teljesen új rendezvényt hoznak a magyar piacra: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Új rendezvényt, egy pénzügyi fesztivált hoz a magyar piacra a Portfolio Csoport: május 10-én az Akváriumban több száz fiatal kaphatja meg a választ a legfontosabb pénzügyi kérdésekre. A Portfolio Csoport a régió gazdasági, pénzügyi média-és rendezvénypiacának vezető szereplője: üzleti rendezvényein évente tízezernél is több résztvevő találja meg az értékes és naprakész információkat, épít szakmai kapcsolatokat.

A Portfolio Csoport új rendezvénye, a Gen Z fesztivál most a legfiatalabb generáció számára is lehetőséget kínál a kapcsolódásra, ismereteik, tudásuk fejlesztésére a pénzügyekkel, ingatlan-és munkaerőpiaci, valamint vállalkozásfejlesztési témákkal kapcsolatban. Gyakorlati tanácsokkal válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, és lehetőséget biztosít személyes beszélgetésekre, tanácsadásra is.

A pénzügyi szolgáltatók, bankok, biztosítók, brókercégek, befektetési tanácsadók, lakástakarékpénztárak munkatársai pedig személyesen is megismerkedhetnek a jövő ügyfeleivel, azzal a Z generációval (az 1996-2007 között születettekkel), amely most még nehezen elérhető számukra.

A GEN Z fesztivál három területre fókuszál:

  • · pénz;
  • · karrier;
  • · lakás;

Az interaktív, workshopokat és tréningeket is magában foglaló fesztivál előadói között megtalálhatjuk

  • · a magyar sztárbefektetőt, Zsiday Viktort, a Hold Alapkezelő portfóliókezelőjét;
  • · Gauder Milán payment gurut;
  • · Fazekas Barbara oktatási szakértőt;
  • · Steigervald Krisztián generációs tanácsadót;
  • · Pósfai Zsuzsanna lakáspiaci szakértőt;
  • · vagy Zubreczki Dávid urbanisztikai szakírót.

A rendezvényt egy feltörekvő zenekar, a Damara koncertje zárja. A GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon. A professzionális szakmai és rendezvényszervezési hátteret a Portfolio Csoport garantálja, az érdeklődés pedig még a szervezőket is meglepte. Természetesen a jegyárak is a Z generációt célozzák: a 26 év alattiak 92%-os, míg a diákigazolvánnyal rendelkezők 97% kedvezményt kapnak a jegyárból, így a belépőjük nem kerül többe egy mozijegy áránál.

A Portfolio Gen Z találkozási lehetőséget biztosít a Z generáció tagjaival bankok, biztosítók, befektetési szolgáltatók szakembereinek, közép-és felsővezetőknek, értékesítőknek, HR-, PR-, marketing szakembereknek, ingatlantanácsadóknak egyaránt.

Címlapkép: Akvárium