11
Junior Primánk van
500 ezren
követnek a Facebookon
1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Naponta 120
cikket biztosan írunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK Érdekli a fiatalok véleménye? Itt a Portfolio GEN Z FEST / GREEN!
Portfolio Csoport 2023. október 12. 09:23

Érdekli a fiatalok véleménye? Itt a Portfolio GEN Z FEST / GREEN!

A Portfolio tavaszi GEN Z fesztiváljának érkezik a folytatása: jön a PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN! A szervezők célja, hogy a Z generációt összekösse a vezető pozícióban lévő, zöld átállásról releváns tudással rendelkező idősebb generáció tagjaival.

A Portfolio Csoport a régió gazdasági, pénzügyi média- és rendezvénypiacának jelentős szereplője, rendezvényeinken évente több mint tízezer résztvevőnek nyílik lehetősége kapcsolatépítésre, miközben releváns információkkal gazdagodnak. Idén májusban új típusú, fiataloknak szóló konferenciával bővült a paletta: a GEN Z fesztiválon a Z generáció tagjai a pénzügyi szektor szereplőivel találkozhattak.

Az Akváriumban tartott rendezvényen közel 500 fiatal kapott választ a legfontosabb pénzügyi kérdésekre. A teltházas eseményen a fiatalok lakásvásárlási nehézségekről és annak megoldásáról, a krízishelyzetekből való épülési lehetőségekről, a megtérülő befektetésekről, a generációjuk sokféleségéről, a velük szemben élő előítéletekről hallgathattak előadásokat és vitathatták meg egymással a hallottakat. A fesztivál valódi közösségi élményt, igazi egymásra hangolódást jelentett résztvevőknek, előadóknak egyaránt.

November 9-én folytatódik a sikersorozat, a fenntarthatóság lesz a téma. A PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN a fiatal felnőtteknek kínál lehetőséget, hogy szakértőkkel közösen a klímaválságról gondolkodjanak munkaerőpiaci, technológiai, energetikai, fogyasztási, szabadidős és lélektani szempontok alapján.

A mai fiatal felnőtteknek az egyik legfontosabb kérdés a fenntarthatóság. Igyekeznek aktívan fellépni a klímaválság hatásaival szemben, ez látszik a fogyasztói viselkedésükön, állampolgári aktivitásukon és a munkaerőpiaci trendeken is. Akkor lehet őket sikeresen megszólítani, ha aggályaikat komolyan vesszük, környezetvédelmi törekvéseikben osztozunk.

A fesztiválon lehetőség lesz találkozni a Z generáció (1996 és 2007 között születettek) tagjaival, beszélgetni velük a zöld jövőről. Ezt a szervezők különösen ajánlják

· vezetőknek,

· gazdasági és energetikai szektor képviselőinek,

· bankoknak,

· termékfejlesztőknek,

· PR- HR- és marketingszakértőknek,

· coachoknak,

· zöld vállalatok döntéshozóinak.

A fesztivál interaktív, workshopokat és tréningeket is magában foglal, így a fiatalok el tudják mondani igényeiket, félelmeiket, javaslataikat, fel tudják tenni az őket foglalkoztató kérdéseket.

A fesztivál előadói között lesznek:

· Fehér Zoltán, a WWF természetvédelmi osztályvezetője

· Papp Luca, a WWF éghajlatváltozás és energia projektmenedzsere

· Rab Árpád trendkutató, az NKE EJKK ITKI tudományos főmunkatársa

· Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház produkciós vezetője

A PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN a Z Generáció pénztárcájához igazodik: a 26 év alattiak 92%-os, a diákigazolvánnyal rendelkezők 97%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet a rendezvényre, ami így nem kerül többe egy pizza áránál. A pedagógusok számára a belépés ingyenes, így a környezetvédelmi megoldások a lehető legtöbb fiatalhoz juthatnak el.

· Időpont: 2023. november 9.

· Helyszín: CEU Nádor Event Center

Szponzorációs, megjelenési és hirdetési lehetőségekért keresse a Portfolio sales csapatát!