Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
Naponta 120
cikket biztosan írunk
24 éve
piacvezető a Portfolio
11
Junior Primánk van
500 ezren
követnek a Facebookon
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
40
elemző írja a Portfolio-t
FŐOLDALHÍREK A Portfolio Konferenciák sikerének receptje: iparági networking és szakmai információdömping egy helyen!
Portfolio Csoport 2024. január 19. 09:19

A Portfolio Konferenciák sikerének receptje: iparági networking és szakmai információdömping egy helyen!

A Portfolio Csoport rendezvény divíziója idén éri el a 20 éves kort a piacon. Az utóbbi 10 évben már egyértelműen piacvezető pozícióban szervezte évi több mint 60 rendezvényét, több mint 40 000 résztvevővel. Mi a siker titka 2024-ben? Mitől elég csak annyit mondani egy hazai vezetőnek egy megbeszélés végén, hogy találkozunk a következő Portfolio konferencián?

A Portfolio Rendezvények neve garantálja a magas minőségű szakmai tartalmat, valamint az egyedülálló kapcsolatápolási és szerzési lehetőségeket. Röviden ennyi lehetne a recept, ami bár egyszerűnek tűnik, de a hogy mindez valóban megvalósuljon, ahhoz tényleg szükséges a kőkemény profizmus, prémium szintből nem engedő hozzáállás, amit kevés versenytárs hoz ezen a szinten.

Miért érdemes minél hamarabb tervezni a Portfolio rendezvényeivel?

Egynapos rendezvényeinken olyan információkat szerezhet és olyan kapcsolatokat építhet, amik akár azonnali üzleti előnyt adnak, hosszabb távon pedig biztosított a hazai üzleti elit közelsége. Januárban pedig a konferenciákra még a legkedvezőbb, early bird jegyárakon lehet regisztrálni. A tudásba és networkingbe pedig mindig érdemes időt és pénzt is fektetni. Csoportos kedvezménnyel pedig, 5 vagy több fő egyszeri regisztrációja esetén 20% kedvezményt kapnak a résztvevők. Ne maradjon le a legjobb árakról és Önt érdeklő eseményekről, aktuális kedvezményekről és programokról itt tud értesítést kérni.

2024-es rendezvénynaptár: klasszikusok és debütánsok

Új év, új lehetőségek a befektetésekben! 2024-ben újra osztják a lapokat, a befektetési környezet változik, érdemes elgondolkodni a portfóliók átrendezésén. Veszítenek fényükből a magyar lakossági állampapírok, mit vegyünk melléjük vagy helyettük? Megacapekbe fektessünk vagy eljön végre a kispapírok ideje? Lehet végre kötvényeken nagy pénzt keresni? Zöldítsük a portfóliónkat? Jöhet a következő nagy emelkedés az aranyban és az ezüstben? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adnak meghívott előadóink, és természetesen 2024-ben is a hazai pénzügyi szektor szakembereinek krémje elemzi a tőkepiaci aktualitásokat, mondja meg a tutit. 

A Portfolio Investment Day 2024-ben is az a lakossági befektetési rendezvény, amin mindenki részt akar venni, mert itt első kézből szakértőktől szerezhet pontos képet a hazai és globális gazdasági folyamatokról, ismerhet meg vállalati sikersztorikat cégvezetőktől, és kaphat befektetési ötleteket profi portfóliómenedzserektől, elemzőktől. Célunk az, hogy a jelenlévők hasznos tudással, praktikus befektetési ötletekkel felvértezve távozzanak az eseményről.

Kiemelt témák lesznek:

  • Alaposan átalakultak a magyar lakossági állampapírok – Mit válasszunk?
  • Portfólióépítés diverzifikáltan: van élet a PMÁP-on túl!
  • Eurós, dolláros befektetések – Milyen eszközökbe fektessünk külföldön?
  • Merre viszi a Fantasztikus Hetes a részvénypiacokat?
  • Eljött végre a kispapírok ideje?
  • 2023 a volatilitás éve volt, milyen lesz 2024 a kötvénypiacon?
  • Energiaválság után – Nyersanyagpiaci lehetőségek
  • Arany, ezüst – Meddig működnek a menekülőeszközök?
  • Gyorsul az energiaátmenet – Zöld befektetési ötletek
  • 2024-ben újra fellángolhat az infláció? – Hogyan védekezzünk a pénzünk elértéktelenedésével szemben?

Újkori történetének egyik legnehezebb időszakát éli át a magyar biztosítási szakma. A rengeteg EU-s és felügyeleti szabályozási kihívás mellett a kormány stratégiai ágazatként kezdett rátekinteni a szektorra, annak tulajdonosi és szabályozási következményeivel együtt. Ezek közül igazi újdonság a márciusi lakásbiztosítási kampány, amelynek elindulását közvetlenül előzi meg a Portfolio Biztosítás 2024 konferenciája, így igazán forró lesz a téma. Sok szó esik az életbiztosítások értékteremtési szempontból való új megközelítéseiről, a biztosítók stratégiájáról és a közvetítői piac jövőjéről is. Velünk lesznek a szabályozás és a piac nagyágyúi e témák megtárgyalásában.

A Portfolio hagyományainak megfelelően érdekes panelbeszélgetések, előadások és networking lehetőségek biztosítják tél végi Biztosítás 2024 konferenciánk közönségének, hogy megvitassa a jövő üzleti lehetőségeit és kockázatait. A biztosítók mellett a biztosításközvetítők és jogi, tanácsadói partnerek, IT-cégek, más beszállítók számára is érdekesek lesznek a rendezvényen elhangzó információk, vélemények.

Kinek javasoljuk eseményünket?

  • Felsővezetőknek
  • Termékfejlesztőknek
  • Értékesítésért felelős szakembereknek
  • Ügynököknek, alkuszoknak, pénzügyi tanácsadóknak
  • Biztosítási joggal és adózással foglalkozóknak
  • IT-szakembereknek
  • A pénzügyi szektor más szereplőinél tevékenykedő szakembereknek
  • És azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket

Ingatlanpiaci évnyitó rendezvény, hogy tágabb perspektívából indítsuk a jövőt!  Az ingatlanpiac szárnyaló vagy éppen tragikus folyamatait, jelenségeit, kihívásait, lehetőségeit napi szinten érezzük a bőrünkön. Kamatok, infláció, hozamok, bérleti és üzemeltetési díjak, üresedés, home office, energiaellátás stb. az éjjeleink és nappalaink része. 

Az év elején azonban szeretnénk, ha - az elmaradhatatlan találkozás, információcsere és üzleti/baráti kapcsolatépítés mellett - a piacunk szereplői tágabb, az ingatlanok világát közvetetten érintő, de nagyon is befolyásoló témákról beszélhetnének, azokról hallhatnának előadásokat és beszélgetéseket. Ilyen kiemelt területek a makrogazdasági és finanszírozási helyzet, a jövőkutatás, a klímaváltozás, a társadalmi változások, a jövő generációinak megértése, a globális pénzügyi és energiapiaci várakozások, vagy a világgazdaság és társadalom jövőjét, vagyis a mi jövőnket, a partnereink, bérlőink, munkavállalóink jövőjét befolyásoló legfontosabb kérdések. 

Pörgessük be ezt a nehéznek, de pozitív és optimista várakozásokkal telinek ígérkező évet egy különleges évindító ingatlanpiaci találkozóval! A világot átalakító témák és az esemény kiemelt támogatója a Gránit Pólus. 

Kiemelt témáink lesznek:

  • Fellendül a finanszírozás és a befektetés?
  • Globális kilátások vagy kilátástalanságok
  • Átfordul végre trendiből termelőbe az AI a mindennapokban?
  • Szép új világ! – Mi történik a fiatalokkal?
  • Ingatlanfókuszú felkészülés a pusztító klímaváltozásra
  • Aktuális makrogazdasági körkép a lokális és globális irányokról

A Portfolio Csoport Agrárium 2024 Konferenciája az egyik legrangosabb szakmai esemény az agrárgazdaságot érintő tavaszi rendezvények között. A konferencia alapvető célja, hogy információkat nyújtson minden olyan fontos, év elejétől bekövetkező változásról, amely meghatározza az agrárpiaci szereplők eredményes gazdálkodási-üzleti tevékenységeit 2024-ben. 

A rendezvény ennek megfelelően napirendre tűzi mindazokat a jelentős támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek új feltételeket és körülményeket teremtenek az agrárium számára. A rendezvény arra törekszik, hogy bemutassa a gazdálkodást befolyásoló új előírásokat és tendenciákat, illetve ezekhez olyan plusz információkat és értelmezési magyarázatokat nyújtson, amelyek gyakorlati szempontból is kézzelfogható segítséget jelenthetnek az adott évre vonatkozó gazdálkodási és üzleti döntések meghozatalában.

Kinek ajánljuk rendezvényünket?

  • mezőgazdasági őstermelők, családi gazdálkodók, vállalkozók,
  • mezőgazdasági társas vállalkozások,
  • élelmiszeripari társaságok,
  • kereskedelmi, élelmiszerkereskedelmi vállalkozások,
  • bankok és biztosítók,
  • mezőgazdasági gépforgalmazók,
  • inputgyártó és -forgalmazó vállalatok,
  • mezőgazdasági integrátorok,
  • agrárszakmai szervezetek és érdekképviseletek,
  • és azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket

„Mi jöhet még?” Az elmúlt néhány évet „túlélő” járműipari cégek agilis vezetői mára teljeskörűen berendezkedtek a válság- és változásmenedzsmentre. 

Az ellátási láncokban a nehézségek továbbra is jelen vannak, a jelenlegi energiaárszint mellett pedig a versenyképesség megtartása is nagy feladat a magyar járműiparnak. A munkaerőhiány, valamint az elérhető munkaerő minősége egész Európában kihívást jelent a vállalatok számára – a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében a robotizációban és az automatizációban rejlő lehetőségeket is maximálisan ki kell használniuk.

Napjaink vezetői aktívan keresik a kiutat energetikai, termeléshatékonysági és zöld beruházások megvalósításával, új fejlesztési lehetőségeket látnak a mesterséges intelligencia és a digitalizáció alkalmazásában, haladnak az elektrifikáció és a fenntarthatóság irányába, inspirálva és segítve beszállítóikat és munkavállalóikat is.

Tanuljunk tőlük és egymástól a jó gyakorlatok megosztásával! Idén találkozzunk újra Kecskeméten a Sheraton Hotelben; a szakmai programot követően közös vacsorával, esti programmal, networking- és szálláslehetőséggel. A konferencia második napján több közeli helyszínen biztosítunk gyárlátogatási lehetőséget rotációs rendszerben, a helyszínek között buszos transzferrel.

Kiemelt témáink lesznek:

  • A globális járműipart érintő kihívások, hazai helyzetkép és versenyképesség
  • Az elektromobilitásra átállás kihívásai - kire milyen hatással van az elektrifikáció és mennyire lesz gyors valójában?
  • Energiaköltségek, - beszerzés és energiahatékonysági beruházások – nagyvállalati és kkv kihívások
  • Termeléshatékonyság, automatizáció, robotizáció, digitalizáció, AI – ki hogyan csinálja már most és milyen lehetőségeket tartogat?
  • Gyártászöldítés, biodiverzitás, fenntartható ellátási láncok
  • ESG – felkészül a teljes értéklánc! Hol tartanak a nemzetközi cégek és hogyan tudják segíteni a hazai beszállítókat?
  • A hazai akkumulátorgyártás aktualitásai
  • Hogyan készülhet egy vállalat a megváltozott munkavállalói igényekre? Motiváció, technológiai átállás, új generációk kezelése, külföldi munkavállalók bevonása

 

Újabb szintet lépünk! A hazai építőipar talán legfontosabb üzleti találkozójává nőtte ki magát a „Portfolio Építőipar” konferenciánk, amit 2024-ben immáron hatodik alkalommal rendezünk meg a szakma kiemelt szereplőinek részvételével és támogatásával. Az eseményen az építőipar szereplőit érintő legégetőbb és legaktuálisabb pénzügyi, üzleti, szabályozási, hatékonysági kérdéseket járjuk körbe az iparág véleményvezéreivel. Az „Építőipar 2024” konferencia nem csupán egy egész napos szakmai és véleményvezér fórum, hanem az egyik leghatékonyabb üzleti networking találkozóhely a szektor szereplői számára, ahol a piac jövőjének bemutatása mellett egy kötetlen hangulatú esti állófogadást is kínálunk a résztvevők számára. 

A konferencia programjában való szakmai és tartalmi megjelenéseken túl lehetőséget nyújtunk partnereink számára, hogy a rendezvényen résztvevő, több mint 500 vezető építőipari szereplő számára, akár élményalapú és/vagy termék bemutatására alkalmas felülettel, standdal, szolgáltatással jelenjenek meg.  

Most kell megteremteni a minőségi alapokat! A nehezebb időkben is építsük közösen tovább a hazai építőipart! 

Kinek javasoljuk konferenciánkat?

  • Az építőipar legfontosabb szereplőinek
  • Az ország vezető magas- és mélyépítő cégeinek
  • Ingatlanfejlesztőknek
  • Finanszírozóknak, bankoknak, biztosítóknak
  • Tervezőknek, építészeknek, mérnököknek
  • Építőipart támogató szolgáltatóknak
  • Építő- és alapanyaggyártóknak és kereskedőknek
  • Intézményi- és magánbefektetőknek
  • Tanácsadóknak
  • Ügyvédeknek, jogászoknak
  • FM, PM, AM szegmens képviselőinek
  • Önkormányzati vezetőknek
  • Ingatlanpiaci döntéshozóknak, szakembereknek és vezetőknek
  • és azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat szakmájukban és a kapcsolódó területeken, illetve keresik az üzleti networking lehetőségeket

Nincs mese, véget értek a „békeidők” a kiskereskedelemben. A fogyasztói igények változását, a makrogazdasági helyzeten túl, megannyi attribútum fűti. Legyen szó a klasszikus, offline szereplőkről vagy a piaci tortából egyre nagyobb falatokat kiharapó online kereskedőkről, vagy ezek keverékéről, mindenki azt a modellt keresi, amivel el lehet nyerni a fogyasztókat.

Ilyen kiemelt területek a szektort régóta feszítő munkaerőhiány kérdése, az egészséges piaci mechanizmusokat jelentősen megbolygató kormányzati beavatkozások, vagy épp a világgazdaságban zajló ellátási zavarok. De természetesen terítékre kerül majd az is, milyen lehetőségeket rejt magában a gépi támogatás, illetve automatizáció, továbbá hogyan lehet a csúcsra futtatni a profitot a mesterséges intelligencia segítségével.

Ne maradj le az év új retail eseményéről, hiszen a találkozó, a Portfolio hagyományaihoz híven lehetőséget teremtett a tapasztalatcserére, a szektor legnagyobb kihívásainak megvitatására!

Kiemelt témáink lesznek:

  • A fogyasztói igények változása
  • Offline és online kereskedelem
  • Munkaerőhiány
  • Kormányzati beavatkozások
  • Ellátási láncok akadozása
  • Gépi támogatás és automatizáció
  • Mesterséges intelligencia

Magyarországon volt messze a legmagasabb a villamos energia ára az Európai Unióban a közepes és nagyvállalati fogyasztók körében 2023 első felében, és a gázáraknál is kirívó volt a helyzet több fogyasztói sávban. Mindez jelentős költségoldali versenyképességi hátrányt okozott sok cégnek, így továbbra is kiemelten fontos beszélni a vállalatok áram- és gázbeszerzési lehetőségeiről, a szerződéses keretekről, azok potenciális kockázatairól, továbbá az energiaárak várható alakulásáról és a fedezési stratégiákról.  

Hogyan alakul a vállalat következő évekbeli energiafelhasználása és a rövid távú fogyasztói profilja az energiahatékonysági beruházások tükrében? Hogyan érdemes megtervezni a vállalat energiaigényének kielégítését saját naperőművi termelésből, tároló segítségével, és hogyan érdemes a fennmaradó igényt beszerezni, illetve a felesleges energiát értékesíteni? Az energiaközösségek és az aggregátorok hogyan tudnak segíteni ezeknek a lehetőségeknek és kockázatoknak a kezelésében? Az energiafelhasználás optimalizálása és a kereslet oldali válasz milyen következményekkel és előnyökkel jár? Az energiabeszerzés során fix áras, vagy indexált, esetleg vegyes áras áram- és gázszerződést érdemes kötni, és milyen fizetési és átvételi feltételekre kell figyelni? Kinek és milyen körülmények között érdemes inkább rövid távú, vagy inkább hosszú távú áramvásárlási szerződést kötni? A zöldítési célok eléréséhez és a vevői igények teljesítéséhez hogyan tudnak segíteni a megújuló energiás beruházások, illetve a származási garanciák és mire kell figyelni a greenwashing elkerüléséhez?  

Rengeteg égető kérdés, amelynek válaszai mind közelebb visznek az energiabeszerzés- és felhasználás optimalizálásához, és a tudatos energiamenedzsment eléréséhez. Szakmai konferenciánk ebben kíván segítséget nyújtani a gyakorlati tapasztalatok összegyűjtésével. 

Kinek javasoljuk konferenciánkat?

  • Kis- közepes és nagyvállalatok termelési és pénzügyi vezetői
  • Energiabeszerzésért felelős vállalati döntéshozók
  • Energiakereskedők, üzletkötők és ügyfélszerződésekért felelős döntéshozók
  • Energiahatékonysági, illetve megújuló energiatermelési megoldásokat kínáló vállalkozások
  • Kormányzati, energiatőzsdei- és energiaszabályozói oldal képviselői
  • Finanszírozási oldal képviselői
  • Tanácsadói szektor képviselői
  • És azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket.

Kiemelt témáink lesznek:

  • Hogyan forgatja fel a mesterséges intelligencia a nagyvállalatok életét – Topmenedzserek az AI jövőjéről
  • Kiberbiztonság – AI-alapú védekezés és támadás
  • Hiperperszonalizáció, marketing és sales – Küszöbön a „segment of one” kora
  • Use-case előadássorozat – Élő példák a működő AI megoldásokra
  • Üzleti tanácsadók az AI-jövőjéről – Mibe éri meg fektetni?
  • Chatbotok, automatizáció és digitalizáció az AI segítségével? – Mire kell mesterséges intelligencia és mire nem?

Technológia nélkül elérhetetlen a zöld átállás és a klímasemlegesség, ennek megfelelően rendezzük meg immáron második alkalommal a Portfolio Sustainable Tech konferenciát. Az innovációk, a digitalizáció, és a most még talán ismeretlen technológiák a leghatásosabb eszközeink arra, hogy a környezet terhelése nélkül valósítsuk meg a fenntartható gazdaságunkat, a mindennapjainkat.

Vannak azonban kihívások, amire készülni kell: az időnyomás, a technológiai tudás, a finanszírozás, a megtérülés, a szabályozások és az iparágak zöldülésén is még komolyan dolgozni kell. Éppen ezen akadályok megismeréséről és leküzdéséről szól a Sustainable Tech 2024 konferencia, melynek célja, hogy a legjobb, a nettó zéró kibocsátást elősegítő fenntarthatósági technológiai megoldásokat hozza össze, és segítse a piaci szereplők szemléletformálását, valamint közös gondolkodását, üzletfejlesztését.

Kinek javasoljuk eseményüket?

  • Innovatív és zöld vállalatok döntéshozóinak
  • Gazdasági cégvezetőknek
  • Fenntarthatósági szakértőknek
  • Pénzügyi befektetőknek, üzletembereknek
  • Bankoknak és finanszírozóknak
  • Tanácsadóknak
  • Befektetési alapok munkatársainak
  • IT, HR, energia, ingatlan, építőipar területén dolgozóknak
  • Szektorfüggetlenül a technológiai átalakulás iránt érdeklődő cégeknek
  • És azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket

Portfolio Agrofood 2024 Konferencia a Portfolio Csoport új, országos jelentőségű rendezvénye az élelmiszeripari vállalkozások, illetve az iparággal kapcsolatban álló beszállító mezőgazdasági termelők, kiszolgáló-szolgáltató ágazatok és élelmiszerkereskedelmi cégek számára. A konferencia részletesen áttekinti az élelmiszeripar piaci, támogatási, finanszírozási és szabályozási helyzetét, és kiemelten foglalkozik az iparág hatékonyságnövelést célzó fejlesztési-beruházási lehetőségeivel. 

A rendezvény célja, hogy eredményes tevékenységeikhez konkrét gazdálkodási-üzleti információkat nyújtson az élelmiszeripari vállalkozások számára, és hozzájáruljon termelési és piaci pozícióik erősítéséhez, illetve szükséges fejlesztéseik megvalósításához.

Az esemény áttekinti az élelmiszeripari vállalkozások kül- és belpiaci helyzetét, a termékértékesítés növelésének lehetséges irányait, illetve az exportfejlesztés- és finanszírozás eszközeit. Emellett bemutatja a legújabb élelmiszerfogyasztási trendeket, az élelmiszerekkel szemben folyamatosan változó vásárlói igényeket és a piaci szereplés legjobb vállalati és közösségi marketinglehetőségeit is.

Kiemelt témáink lesznek:

  • Új élelmiszeripari fejlesztési és pályázati lehetőségek a Vidékfejlesztési Programban
  • Az élelmiszeripari iparágak legjobb befektetési lehetőségei
  • Rövid- és hosszú távú finanszírozási lehetőségei, banki hiteltermékek az élelmiszeripari vállalkozások számára
  • Az élelmiszertermelés élelmiszerbiztonsági követelményei, hatósági ellenőrzések
  • A Magyar Élelmiszerkönyv legfontosabb szabályozási változásai
  • Az élelmiszeripari vállalkozások munkaerőhöz jutási lehetőségei
  • A kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) következményei az élelmiszeriparban
  • Az élelmiszeripar közterhei és adózási kérdései
  • Új trendek és termékek a csomagolóanyagpiacon

A Portfolio Csoport AgroFuture konferenciája egyedülálló módon, tematikus formában foglalja össze a hazai agrárgazdaság fenntarthatósági követelményeit és innovációs lehetőségeit. Az Európai Unió agrárszabályozási előírásai, a klímaváltozás elleni küzdelem és az agráriummal szembeni társadalmi-fogyasztói elvárások változása olyan helyzetet teremt, amely gyökeresen új szemléletet és termelési gyakorlatokat tesz szükségessé a hazai agrárgazdaságban is.

A rendezvény – másik kiemelt témakánt – azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A modernizáció az agráriumban is olyan mértékben felgyorsult, hogy az innovációs változások nyomon követése az agrárvállalkozásktól is egyre komolyabb és gyorsabb tájékozódást követel meg.

A konferencia arra törekszik, hogy a legnagyobb gazdasági haszonnal járó agrárinnovációs eredményeket bemutassa az ágazat szereplőinek, így sikeres gazdasági-üzleti tevékenységeik érdekében hozzájáruljon ahhoz, hogy az innovációs termékek és technológiák alkalmazhatóságában naprakészek legyenek és felhasználásukkal minél jobb gazdálkodási eredményeket érhessenek el.

Kinek javasoljuk rendezvényünket?

  • mezőgazdasági őstermelők, családi gazdálkodók, vállalkozók
  • mezőgazdasági társas vállalkozások
  • élelmiszeripari társaságok
  • kereskedelmi, élelmiszerkereskedelmi vállalkozások
  • agrárgazdasági startup vállalkozások
  • energiaszolgáltatók
  • agrárgazdasági innovációban érdekelt vállalkozások
  • bankok, pénzügyi szervezetek és biztosítók
  • mezőgazdasági gépforgalmazók
  • inputgyártó és -forgalmazó vállalatok
  • mezőgazdasági integrátorok
  • agrárszakmai szervezetek és érdekképviseletek
  • és azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket

Az élmény idén is folytatódik! Egy hagyomány, amit a hazai ingatlanpiac számára közösen teremtettünk! Immáron harmadik alkalommal találkozunk a balatonfüredi Property X rendezvényünkön.

Erős szakmai tartalmat kínáló és a hagyományos konferenciáink alapjain nyugvó rendezvényt tervezünk idén is, ahol a találkozás, a networking, az élmény és a hangulat kapja a kiemelt szerepet. Megspékelve mindezt egy esti programmal és extra kapcsolatépítési lehetőségekkel a Balaton partján. De nem csupán a szakmai tartalmat és a hazai ingatlanpiac legfontosabb szereplőit ötvözzük a piac egészéhez szorosan kötődő finanszírozási szektor és az építőipar képviselőivel egy immáron 3 napos esemény keretein belül, hanem a klasszikus belvárosi konferenciát is egy nyitottabb, nyüzsgőbb, a partnerekre és ügyfelekre is jobban fókuszáló térrel és kialakítással is.

Kiemelt témák lesznek:

  • Évközi helyzetértékelés
  • X-CYCLING to Property X
  • Pillanatkép a hazai ingatlanpiacról
  • Hol tart a befektetői és finanszírozói hangulat?
  • Készülnek elő az új fejlesztések?
  • Globális kilátások és kockázatok
  • Makrokörkép az ingatlanpiac tükrében
  • A zöld újabb árnyalatai!
  • Kötetlen networking
  • Éjszakába nyúló kapcsolatépítés
  • Informális információk

bankszektor digitális transzformációjával kiemelten foglalkozó konferenciánkat már 12. alkalommal rendezzük meg 2024-ben, ahol a banki felsővezetők, IT-döntéshozók, a top tanácsadók, fintech guruk és startupperek, illetve a legfontosabb banki IT-beszállítók vitatják meg a legforróbb banki IT-trendeket.

A nagy múltú konferencián nem csupán a technológiai újdonságokkal, hanem a banki digitalizáció üzleti aspektusaival is részletesen foglalkozunk, azaz a banki IT-költésektől kezdve a hatékonyságnövelésen keresztül a mesterséges intelligenciáig minden forró témáról szó lesz a rendezvényen.

Kinek javasoljuk konferenciánkat?

  • IT-fejlesztő cégek,
  • IT-beszállítók,
  • fintech cégek,
  • startup cégek,
  • tanácsadók,
  • szabályozók,
  • és azoknak, akik szeretnék bővíteni kapcsolati hálójukat, keresik az üzleti networking lehetőségeket.

 

A részletekről és újabb rendezvényekről, hírekről, a portfolio.hu/rendezvenyek oldalon tájékozódhat vagy itt tud feliratkozni rendezvényértesítésekre: Portfolio Konferenciák hírlevél. Találkozzunk!