1500
csészényi kávét iszunk meg havonta
500 ezren
követnek a Facebookon
Naponta 120
cikket biztosan írunk
11
Junior Primánk van
1500
résztvevő volt az Agrárszektor 2023-on
10
szerkesztő dolgozik a Pénzcentrumnál
Hetente 15X
legalább nyilatkozunk
40
elemző írja a Portfolio-t
140-en
dolgozunk a Portfolio Csoportnál
FŐOLDALHÍREK

CÍMKE: rendezvény

Portfolio Csoport 2023. október 12. 09:23

Érdekli a fiatalok véleménye? Itt a Portfolio GEN Z FEST / GREEN!

A Portfolio tavaszi GEN Z fesztiváljának érkezik a folytatása: jön a PORTFOLIO GEN Z FEST / GREEN! A szervezők célja, hogy a Z generációt összekösse a vezető pozícióban lévő, zöld átállásról releváns tudással rendelkező idősebb generáció tagjaival.

Portfolio Csoport 2023. február 28. 09:23

GEN Z: fiataloknak szóló pénzügyi fesztivált rendez a Portfolio és a Pénzcentrum

2023-ban új rendezvényt hoz a magyar piacra a Portfolio Csoport: a GEN Z az első nagyszabású, fiataloknak szóló, pénzügyi tudatossági ismereteket fejlesztő fesztivál Magyarországon.

Portfolio Csoport 2021. október 22. 13:00

2021 legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciáját rendezte a Portfolio Csoport

Kiemelkedő olvasottságot és kiemelt nemzetközi figyelmet hozott a Portfolio-nak október 19-e. A Portfolio Csoport ekkor rendezte 2021-es Budapest Economic Forum konferenciáját, ami napjainkra a magyar gazdaságpolitika legfontosabb üzleti csúcstalálkozójává vált.

Portfolio Csoport 2021. július 15. 14:04

Megérkezett a Portfolio őszi konferencianaptára

Szeptemberben újult energiával indul a konferenciaszezon, rengeteg rendezvény várja az érdeklődőket, hagyományosan több iparágban és gazdasági területen is: fenntarthatóság, pénzügy, tőkefinanszírozás, ingatlan, banking, magánegészségügy, öngondoskodás, makrogazdaság fókusszal.

Portfolio Csoport 2020. augusztus 27. 16:03

Jönnek a Portfolio új generációs konferenciái: hibrid rendezvények az őszi szezonban

Szeptember elején visszatérnek Magyarország legfontosabb üzleti konferenciái: a Portfolio Csoport speciális biztonsági intézkedésekkel készül az őszi rendezvényszezonra.

Portfolio Csoport 2020. június 26. 13:14

Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!

Idén tavasszal a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi online rendezvénnyel bizonyította, hogy netes videóközvetítéssel is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. Bár 21 éve ízig-vérig online cégként tekintünk magunkra, virtuális térbe költöztetett rendezvényeink számunkra is sok újdonságot hoztak.

Portfolio Csoport 2019. augusztus 28. 09:55

A nagysikerű lakásvásár után office day-t szervez a Portfolio

Néhány héten belül elindul az őszi rendezvényszezon, amire a Portfolio Csoport egy izgalmas újdonsággal is készül. A kiadócsoport egyedülállóan komplex office day-t szervez, ahol a vállalati szektor képviselői megismerhetik a legfrissebb irodafejlesztési trendeket.

Portfolio Csoport 2019. május 9. 12:05

Ősszel is a legfontosabb üzleti rendezvényekkel készül a Portfolio

Még javában zajlik a Portfolio Konferencia tavaszi rendezvénysorozata, de már most felhívjuk az érdeklődők figyelmét a szeptemberben induló őszi szezonra. Vezető iparági konferenciánk mellett október 16-án rendezzük meg már kilencedik alkalommal a Portfolio gazdasági csúcstalálkozóját, Budapest Economic Forum 2019 eseményt.

Portfolio Csoport 2018. július 25. 10:50

Csúcson a Portfolio konferenciái: exkluzív rendezvények jönnek ősszel is

Kiemelkedő félévet, több esetben rekord-látogatószámot zártak a Portfolio Csoport rendezvényei: az év hátralevő hónapjaiban exkluzív konferenciák, izgalmas iparági és lakossági rendezvények várják az érdeklődőket és a hirdetőket egyaránt.

Portfolio Csoport 2017. június 28. 13:48

Ezeknél kevés fontosabb téma van most a bankok és cégek életében

Fontos és aktuális témákról szólnak a Portfolio szeptemberi konferenciái. Szeptember 7-én az egyik rendezvényen a GDPR, az unió adatvédelmi rendelete lesz a fókuszban, a másikon pedig a MiFID 2 direktívát elemzik a szakértők.